tirsdag 7. juli 2009

Festligheter

Det er mye festligheter for tiden. Men det er vel typisk nå på sommeren, og i allefall sommeren før stortings- og sametingsvalg.

Kanskje er politikken her hjemme litt vel kjedelig? I allefall om vi sammenligner med det forgjettede land på andre siden av Atlanterhavet. Der rett og slett bare forsvant han ene republikanertoppen, for så å dukke opp og fortelle at han har vært hos en elskerinne i Argentina. Sarah Palin har trukket seg som guvernør i Alaska, men hva som egentlig er hensikten, er det ikke så mange som skjønner.

Det er lite som "spriter" opp politikken her til lands. Er vi alt for skikkelige? Forresten så forsvinner Jens Stoltenberg også, og ingen vet hvor han er. Men det er jo ikke i virkeligheten. "Klassekamerater"er den siste i en triologi som handler om den norske eliten. Om politiske kriser og intriger.

Fengslende bok! Skrekkelig morsom! Anbefales!

Særlig dersom man blir lei av at Arbeiderpartiet ser ut til å tro de har funnet Frp- koden, og derfor går til valg på asylsøkerne.

Den samme gjengen mener forresten de skal knuse urfolksopposisjonen med det store partiapparatet de har, og så klart med alle millionene.

Ja, de peeeenga... Ja de peeeenga...

Ingen kommentarer: