mandag 31. august 2009

Godt lesestoff !


Idag fant jeg NSR sin valgavis i postkassa mi! Jippi!

Jeg er ikke så overrasket over innholdet akkurat, men har gledet meg til å holde den i hånda. Jeg har jo vært med å jobbet den fram. Med på bildet mitt har jeg min låhtommuorra, og begynnelsen på vuoddaga. Det er mannsskoband om du ikke kjenner til begrepene.

På forsida er det så klart bilde av vår presidentkandidat Aili Keskitalo. Noen bedre enn henne finnes ikke!

Så nå er det bare å finne fram tekoppen og godstolen, og lese godt lesestoff! Fine bilder, og gode intervjuer av dyktige politikere. Dessuten er det noen punkter om hva vil jobbe for i hver krets.

OG selvfølgelig må du huske å stemme på NSR!

11 kommentarer:

kirsti guvsám sa...

Husk at i kommuner med mindre enn 30 stk i valgmanntallet så MÅ du forhåndsstemme innen 11.september. Det er ikke mulig å stemme på valgdagen i de kommunene.

kirsti guvsám sa...

Om noen lurer på bildet av meg i valgavisa, så er det svært likt dette http://www.flickr.com/photos/nsrbilder/3845210426/in/set-72157617967465371/

Bare med et bredere smil :D

Anonym sa...

Glad for at jeg er i valgmanntallet og kan stemme på Aili Keskitalo http://www.nsr.no/website.aspx?displayid=19677 ja ikke direkte, men indirekte via min valgkrets

Anonym sa...

Kirsti. Det hjelper ikke med fine brosjyrer når verken du, Aili eller Lisbeth var med på åaneldebatten. Skuffa:-(

kirsti guvsám sa...

Jeg kunne stilt i debatt HELE august og HELE september unntatt lørdag 5.september! Jeg ga beskjed allerede i vår at jeg var opptatt den datoen, og ER veldig skuffa over at det nettopp ble denne, og at det var INGEN vilje til å endre den!

Men jeg prioriterte selvsagt min gudsønns konfirmasjon!

Anonym sa...

ja... det er dessverre noen der som blander kortene og prøver å gjøre mest mulig vanskelig for andre... og kan tenke meg at akkurat den dagen ble valgt fordi NSRs kandidat ikke kunne.. Utrolig feigt av arrangørene!

Lisa sa...

Heia. Har du vært med å lage NSR-magasinet? Da får jeg vel ta det opp fra søpla og se på det :-) Har en venninne som bor i Drammen, hun fikk ikke stemt, visste ikke at hun måtte forhåndsstemme. Men for å si det sånn, hadde hun ikke hjulpet NSR til flere mandater. Men du, hvorfor stilte ikke noen andre på den debatten? Greit at du ikke kunne og hadde sagt i fra, men skjønner faktisk at media lager sak ut av det, at ingen andre kommer og stor fest dagen før... Jo, det skjønner jeg faktisk.
Den siste her skriver at datoen ble valgt fordi NSR ikke kunne, er ikke det litt paranoid tanke da? If Sagat *s* så er datoen planlagt for lenge siden og ingen andre i NSR har protestert.
Var det den eneste debatten i Oslo forresten? Den var ikke mye forhåndsomtalt i såfall. Dvs en av mine ikke-så-interesserte-søstre hadde ikke hørt om den, så det er kanskje litt feil grunnlag å uttale seg om egetnlig.

Nå måtte jeg skrive litt her!
Hilsen og klem fra Lisa

kirsti guvsám sa...

Hei Lisa! Jeg er intervjua i avisa, og under mitt og Lisbeth sitt intervju så ser du punkter hva vil vil jobbe for i kommende periode ;) Det er jo verd å kikke igjennom den, selv om man ikke stemmer NSR ;)

NSR (i Sør-Norge) sa i fra allerede på forsommeren at datoen ikke passet, og vi prøve å endre den, uten at det vær særlig vilje til det. Dessverre. For jeg gledet meg til debatt med de andre. Men Ellen Cecilie Triumf som er valgstyreleder stilte for NSR. Selv om det ikke komemr fram.

Synd venninna di ikke fikk stemt. Selv om hun ikke stemmer NSR. Jeg frykta nettopp dette at noen ikke visste at de måtte forhåndsstemme. Kanskje derfor det er så utrolig lav valgdeltakelse? På bare 58,2 % i Sør- Norge.

Lisa sa...

I følge Sagat hadde møtet blitt planlagt på/i Samisk hus med Lisbeth til stede, uten protester fra NSR sin side. Det kom også fram at Elle hadde vært med, men som valgstyreleder.
Men var det den eneste debatten?

Ja, det kan godt være at valgprosenten er såpass lav pga at noen måtte forhåndstemme. Tenkte ikke på min venninne i Drammen, da jeg så noen "advarsler" på facebook om det. Det var dumt.

Har sett på NSR-magasinet. Veldig fine bilder :-) Av alle :-) Når det gjelder sakene, så er jeg vel bare enig i 1 av 3 NSR-saker og det er at jeg kunne tenkt meg Aili som president :-)

Klemx, Lisa

kirsti guvsám sa...

Det stemmer ikke som det står i Ságat. NSR har protestert flere ganger, men det nyttet ikke... Dessverre.

Fint du vil ha Aili som president, men når man ikke stemme på henne så kan man jo ikke regne med å få henne vet du ;)

kirsti guvsám sa...

Det var den eneste debatten ja.
- og når kandidatene ikke kunne, så var det bra at Ellen Cecilie som valgstyreleder kunne stille. Hun kan politikken og valgprogram ut og inn.. Så ble ikke endret politikk av den grunn, som du sikkert kunne ønske da Lisa :D