torsdag 27. mars 2008

joda det ER liv...

i lille meg...
Håper alle har hatt fin påske. Jeg har i alle fall gått litt på ski og spist MYE sjokolade. Er nå tilbake til hverdagen og har nok å henge fingrene i...Men noe kulturell skal jeg forsøke å være; Beajvvas Sámi Teater er nemlig i byen med forestillingen "Nikio ja searas samuráia". For mer informasjon om det se her.

Mandag 31. mars kommer Veivserne. Oslo Sámiid Searvi og IWGIA Oslo(International Work Group for Indigenous Affairs) har invitert de samiske veiviserne til Blindern, Eilert Sundts Hus, auditorium 2. Lyst å møte unge dyktige jenter som svarer på alle slags spørsmål om samer? Kom da vel! se hjemmesida deres.

Førstkommende tirsdag skal vi ha årsmøte i Oslo Sámiid Searvi. Jeg takker for meg som leder. Det har vært et fint, interessant og lærerikt år. Nå er det nye og friskere krefter som tar over. Noen som for øvrig har forslag til spenstige årsmøteuttalelser?

Ellers begynner jeg å forberede UNPDII- United Nations Permanent Forum on Indigenous Issues- Seventh Session. Jeg skal være med i delegasjonen til KV (Kirkenes verdensråd) (World Council of Churches). Jeg synes jeg er veldig heldig og gleder meg mye. Maaange spennende mennesker- og ikke minst spennende tema - nemlig klimaendringer.

-- og sånn for øvrig sitter jeg nå på lesesalen på teologisk fakultet og later som om jeg er flittig student..............

Ingen kommentarer: